Hos Ramberg får du prisen på forhånd

Vi tilbyr forhåndskalkulerte priser som inkluderer bom- og fergekostnader. Prisen på containertransport inkluderer også som standard én time lossing eller lasting. 

Foto av lastebil med container som løftes på planet med kran

Hasteleveranser av containere 

Bilde av to trekkvogner for Ramberg Container Transport. Biogass trekkvogn til høyre.
Trekkvogn på kaia i Oslo. Lossing med Chassis

Containertransport på tog er svært effektivt. Normalt vil leveranser hentet dag 1 leveres på dag 2 sør for Namsos, dag 3 i Nordland og Troms og dag 4 i Finnmark. Ramberg har et godt samarbeid med togselskapene i Norge, noe som resulterer i høy servicegrad og fornøyde kunder. 

Jernbanenettet i Norge har godsterminaler i Oslo, Drammen, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Åndalsnes, Trondheim, Mosjøen, Mo i Rana, Fauske, Bodø og Narvik.  

Leveranser av containere til kysten av Troms og Finnmark vil oftest være mest lønnsomt å gjennomføre med båt. Vi setter opp den løsningen som passer ditt behov, men et eksempel på en praktisk løsning er frakt på bil til Oslo, tog til Trondheim og båt videre nordover. Dersom dere skal sende en container til Svalbard går denne med tog via Narvik og med bil til Tromsø – så videre med båt derifra.

Ramberg benytter i størst mulig grad fremføring på jernbane der dette er et alternativ til bil med hensyn til kvalitet og pris. 

Bilde av en trekkvogn som sidelaster en container på havna i Oslo