Moderne lagerløsning med AutoStore™ 

Rambergs AutoStore™-anlegg er en moderne lagerløsning som passer for de fleste virksomheter innen detaljhandel, e-handel og distribusjon. Med dette kan du få et konkurransefortrinn med korte ledetider og gode kundeopplevelser for dine sluttkunder. 

Foto av ung dame som sitter på truck i et lager

Et sterkt og fleksibelt lagerstyringssystem fra Noventus støtter sikker og effektiv drift av alle operative prosesser i vårt logistikksenter. Systemet integreres enkelt til deres driftssystem eller netthandelsløsning. 

Som kunde har du til enhver tid full kontroll på egen vareflyt. Vi arbeider papirløst, slik at du får oppdateringer som status på bestillinger, ordre, saldoer og utsendelser i sanntid.

Rambergs medarbeidere har solid erfaring innen 3PL og har fra vårt nye og moderne logistikksenter stor håndterings- og lagringskapasitet – med korte ledetider og høy kvalitet. I tillegg gir vi deg konkurransedyktige priser. 

  • Rambergs AutoStore™-anlegg kan håndtere 75 000 kasser
  • Kapasitet på 25.000 paller i reol 
  • Ledende lagerstyringssystem levert av Noventus 
  • Integrert godsterminal med løsninger for cross-docking 
  • Maksimal sikkerhet med tanke på brann og innbrudd 

Ti roboter i AutoStore™-systemet benytter samme energimengde som én støvsuger. Vi sikrer også effektiv drift av systemet uten bortkastet energibruk. 

Temperaturen i bygget reguleres med det siste innen styringssystemer i kombinasjon med bergvarme, som gir stabil og miljøtilpasset oppvarming. 

Vi har gode interne driftsrutiner og bruker den nyeste teknologien innen brann og tyveri for at dine produkter skal være best mulig sikret. Vi benytter bom og skiltgjenkjenning for styring av tilgang til området – i kombinasjon med overvåkningskameraer plassert både inne og ute. 

Lageret vårt er tilnærmet støvfritt. Flytende væsker og varer som avgir lukt håndteres i egen lagerdel – slik at alle dine varer lagres sikkert og trygt! 

Se demonstrasjon av hvor trygt varer håndteres i videoen under:

La oss hjelpe deg med å løse dine oppgaver innen transport, lager og logistikk