Ramberg – din fleksible samarbeidspartner

Som kunde av Ramberg opplever du god kundeservice og raske løsningsforslag. Våre ansatte tilpasser og iverksetter ulike transporttjenester uten unødig ventetid. Samtidig kan du forvente en trygg og kvalitetssikret transporttjeneste.

Rambergs brede transporttilbud og dekning over hele landet gjør at vi enkelt – og raskt – kan komme frem til den transportløsningen du trenger.

Foto av tog på skinner med Ramberg-containere på
Bilde av en terminalarbeider som losser gods ut av en lastebil

Rambergpakka er transportløsningen for enkle pakker som skal leveres til bedrift (B2B). Pakkene blir hovedsakelig levert mellom kl. 08:00-16:00 og består av et kolli på opptil 35 kg i fraktberegningsvekt. Dersom sendingen din omfatter ADR, varmegods eller har en lengde over 160 cm kan den ikke sendes som bedriftspakke. Emballasje og innpakning må tåle maskinell behandling.

Stykkgods er sendinger opp til 2000 kg i fraktberegningsvekt. Ramberg håndterer de fleste godstyper inkludert ADR-, varme- og lengdegods – og vi leverer i hele Norge. Vi tilbyr en forutsigbar og høyfrekvent fremføring. Sendinger kan spores på kollinivå.

Har du sendinger med høy vekt og stort volum over 5 paller, 2 tonn, 8 m3 behandles dette som partilast. Sendingen blir direkte hentet og levert mottaker uten omlasting på terminal. Sendinger har full synlighet på sporing på kollinivå. Vi kan håndtere de fleste godstyper – inkludert ADR, varmegods og lengdegods.

Flere og flere transportører i utlandet benytter Ramberg for sortering og spredning av sendinger i Norge. Vi losser varene direkte og fordeler på utgående distribusjonsbiler. Denne er en tidsbesparende transportmetode for din sending.

La oss hjelpe deg med å løse dine oppgaver innen transport, lager og logistikk

Bilde av en blid kundeservice medarbeider