LAGER OG LOGISTIKK

Les mer om automatisert logistikk til bedriftsmarkedet eller netthandel ved å trykke på knappene under

LAGER OG LOGISTIKK

Les mer om automatisert logistikk til bedriftsmarkedet eller netthandel ved å trykke på knappene under

bedrift og retail

Ramberg er en tredjeparts logistikkleverandør (3PL) som tilbyr logistikktjenester til bedrifter. Ut ifra ditt behov, kan vi ta over hele eller deler av varekjeden. Det er stadig flere som benytter seg av 3PL i Norge og ser fordelene av dette

Kort fortalt: Ramberg mottar, lagrer, plukker, pakker og sender ut dine varer. Via Ramberg`s moderne WMS system har din bedrift full kontroll på inngående og utgående ordre. Løsningen passer like bra for en nyoppstartet nettbutikk som større vareeiere.

Ramberg er en tredjeparts logistikkleverandør (3PL) som tilbyr logistikktjenester til bedrifter. Ut ifra din bedrifts behov, kan vi ta over hele eller deler av varekjeden. Det er stadig flere som benytter seg av 3PL i Norge og ser fordelene av dette

Kort fortalt: Ramberg mottar, lagrer, plukker, pakker og sender ut dine varer. Via Ramberg`s moderne WMS system har din bedrift full kontroll på inngående og utgående ordre. Løsningen passer like bra for en nyoppstartet nettbutikk som større vareeiere.

HVILKE FORDELER FÅR DU SOM 3PL KUNDE HOS RAMBERG?

Nettverk

Du har sannsynligvis nok med å holde deg oppdatert innenfor din egen bransje. Som tredjepartslogistikkleverandør holder vi oss oppdatert på vår. Ramberg har et solid nettverk og kompetanse for å påse at varekjeden styres optimalt.

Eksperthjelp

Ved å benytte deg av Rambergs kompetanse vil du raskere kunne drive varekjeden din profesjonelt og effektivt. Vi besitter verdifull kompetanse og erfaring som kan hjelpe din bedrift.

Risikoreduksjon

Ved å la Ramberg håndtere hele eller deler av vareflyten, vil standardiseringen av dette redusere antall feil. Vi dekker dine behov for 3PL, bedriftspakker, stykk- og partigods så vel som containertransport.

Kostnadseffektivt

Ved å velge Ramberg som samarbeidspartner kan du bruke tiden og ressursene dine på det du kan best. Vi har gjennom flere år investert i systemer og personell for å effektivisere lagerdriften. Som kunde vil du fra dag en ta nytte av funksjoner vi har brukt år på å perfeksjonere.

Fleksibilitet

Som kunde hos Ramberg betaler du kun for lagerplassen du benytter. All håndtering prises pr. håndteringsjobb og bemanning styres etter behov. Vi tilbyr skalerbare løsninger som tilpasses din bedrift.

Ramberg kan bidra til at hele varekjeden blir mer transparent. Ved hjelp av gode statistikker får du en bedre oversikt og vil dermed kunne justere innkjøp og budsjettering smartere.

Returhåndtering

Som vareeier møter du mange utfordringer. I dagens marked er returhåndtering en stadig større utfordring. Ramberg har løsninger for dette tilpasset din bedrift.

HØY SERVICEGRAD OG SMARTE LØSNINGER

En fleksibel samarbeidspartner

Ramberg har høyt fokus på å bygge kompetanse hos alle ansatte. Med en flat organisasjonsstruktur kan beslutninger  og tilpassinger gjøres raskt.

Kundeportal på www.ramberg.no

Ved et kundeforhold hos Ramberg får du tilgang til din egen kundeportal. Portalen gir deg en rekke gode hjelpemidler i hverdagen som fraktkalkulator, transporttider, rapporter, avansert sporing, arkiverte fakturaer og bestillinger av oppdrag.

Skreddersøm

Ramberg har høy kompetanse innen transport. Vi har som mål å tilby våre kunder den beste løsningen tilpasset deres behov. Dette resulterer i en mer effektiv og besparende varestrøm.

Norsk-privateid aktør

Ramberg opererer kun i Norge og er markedsnøytral. Vi samarbeider med  stadig flere speditører og kunder fra utlandet som ikke har ett eget distribusjonsnett i Norge.  Dette gjør oss til Norges eksperten!

Høy Servicegrad

Ramberg ønsker å differensiere seg i bransjen gjennom å levere en best mulig  service. Alle paller som blir losset på terminal blir tatt bilde av, automatisk målt og henvendelser blir besvart av personer du kjenner. Alle tjenester vi leverer skal være med på å gjøre din hverdag litt enklere.

Lav integrerings-terskel mot kundesystemer (EDI)

Ramberg støtter de fleste transportsystemer og kan enkelt sette opp integrasjon mot nye. Dette gjør at du som kunde sparer kostnader ved avtaleinngåelse med oss. Vi har også svært gode løsninger for track & trace, avviksrapportering, dagslister, advisering sms/ telefon, e-faktura og en rekke rapporter.

ER DU VÅR NESTE KUNDE?

Ramberg er spesialist på tredjeparts logistikk. Vi har bygget gode logistikkløsninger for små og mellomstore bedrifter. På denne måten kan vi tilpasse oss ditt logistikkbehov. Som kunde av Ramberg har vi full kontroll over din logistikk og all informasjon ligger tilgjengelig for deg på våre web-tjenester.

Produkteiere kan via webgrensesnitt

Lagerhotell:

 • Registrere innkjøpsordre og plukkordre
 • Holde oversikten over lagersaldo og bestillingspunkt
 • Oppdatere varenes masterdata
 • Opprette historiske WMS rapporter
 • Spor sendinger, batcher, ordre etc.
 • Opprette eller importere fullt kunderegister
 • Styr batch, best føre dato, FIFO på lokasjonsnivå

Transport:

 • Spor sendingen din live
 • Enkelt kalkuler framføringstid og pris på din neste sending
 • Full fakturaoversikt på web
 • Bestilling hentinger over hele Norge
 • Se siste trafikkmeldinger
 • Register for lover og regler tilknyttet ditt gods
 • Oversikt alle reklamasjonssaker og nåværende status

VI TILBYR ETT VAREHOTELL FOR DITT BEHOV

Pallelagring

En europall (EUR-pall) er en standardisert lastepall som brukes som underlag ved transport og lagring. Ramberg har reolsystemer som er tilpasset flere typer paller og dimensjoner.

Hyllelager

Ramberg beregner lagerleie etter varens størrelse. Produkter med lavt volum (m3) kan passeres på mindre lokasjoner eks. lagerhyller.

Bulk lagring

Lagringsformen brukes ofte for produkter som opptar ett stort volum (m3) og har samme produktnummer/ artikkelnummer. Varene kan da stables tettere og opptar ett mindre areal som sparer din bedrift for økt lagerleie. Ramberg har mulighet for bulklagring, ute/ under tak, u-temperert og temperert innendørs.

Cross-dock

I tilfeller hvor varer har en høy omløpshastighet eller er forhåndsolgt passer logistikk formen «cross-docking» godt. Varene blir dirkete losset, fordelt/ re-merket og overført direkte på utgående distribusjonsbiler. Varene blir da ikke lagerført og opptar ikke lagerplass.

LAGERHOTELL SENTRALT PÅ ØSTLANDET

Kort avstand, kun 35 min fra Oslo. Rask framføringstid til hele Norge. 1 bedrift for container trekking, lager & distribusjon

Personlig kundeservice med markedets raskeste svartid