GJØR DITT LIVS INNSATS HOS OSS

GJØR DITT LIVS INNSATS HOS OSS

En jobb i Norges største privateide stykk og partigods aktør byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

En jobb i Norges største privateide stykk og partigods aktør byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Ramberg er ett fremtidsrettet selskap som har fokus på godt arbeidsmiljø, fornøyde kunder og høy faglig kompetanse. «Vi utvikler konkurransekraftige transport- og logistikkløsninger i det norske markedet basert på kundens behov, gjennom våre meget dyktige og løsningsorienterte medarbeidere.» Dette er vår forretningsidé og er retningsgivende for alle som jobber i Ramberg.

Vi trenger derfor medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Vi ser etter personer som er: energiske, ambisiøse, beslutningsdyktige, helhetstenkende, reaktive, selvgående og fleksible. Ser du på læring og utvikling som en kontinuerlig prosess, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre – redelighet, forutsigbarhet, handlekraft og respekt - kan du passe godt inn hos oss.

Er du en som griper de utfordringene som arbeidsdagen byr på, er mulighetene mange hos oss.

Vi trenger: Økonomer, selgere, kremmere, befraktere, lagerarbeidere, ruteplanleggere, sjåfører, ledere, kundebehandlere, personer med IT, ERP, WMS, CRM kompetanse

Ledige stillinger

Autostore

Ønsker du en fleksibel deltidsjobb eller sesongarbeid?

Vår logistikkavdeling flyttet nylig inn i moderne lokaler ved Hanekleiva i Sande. Anlegget er bygget for fremtiden med blant annet robotlager fra Autostore. Vi jobber tett med netthandelsbedrifter og kjente merkevarer, og ønsker å tilby Norges beste logistikkopplevelse. I takt med økt produksjon trenger vi deg som kan opprettholde den gode kvaliteten Ramberg er viden kjent for på kveldstid, i helger og ferier.

Trykk HER for full stillingsutlysning!

10

Avdelingsleder Stavanger

Som del av en økt satsning søker vi nå en leder til en nyopprettet avdeling i Sandnes, med ansvar for lede og utvikle avdelingen. Ditt mål blir å bygge en solid driftsorganisasjon med samme Rambergkultur og verdier selskapet er kjent for. Vi ser etter deg som finner løsninger er vellstrukturert, engasjert og har en økonomisk tilnærming. Stillingen omfatter medansvar for innsalg av nye kunder og designe kundespesifikke løsninger for stykkgods

Arbeidssted: Sandnes. Trykk HER for full stillingsutlysning!

Ramberg Drammen

Selvstendige sjåfører søkes til Ramberg

Ramberg har økende oppdrags mengder og i den forbindelse søker vi selvstendige bileiere. 15 - 18 pallers bil med løftelem.
Distribusjonssjåføren er bedriftens ansikt utad. Hvordan du opptrer har stor betydning for bedriftens sitt forhold til kunder og omdømme. Gjennom å være serviceinnstilt og opptre på korrekt måte, bidrar sjåføren til tilfredse kunder.

Send søknad til: ramberg@ramberg.no

Ramberg Drammen

Avdelingsleder Trondheim

Som del av en økt satsning søker vi nå en leder til en nyopprettet avdeling i Trondheim, med ansvar for lede og utvikle avdelingen. Ditt mål blir å bygge en solid driftsorganisasjon med samme Ramberg-kultur og verdier selskapet er kjent for. Vi ser etter deg som finner løsninger er vellstrukturert, engasjert og har en økonomisk tilnærming. Stillingen omfatter medansvar for innsalg av nye kunder og designe kundespesifikke løsninger for stykkgods.

Arbeidssted: Trondheim. Trykk HER for full stillingsutlysning!

logostikk

Ramberg søker dyktig truckfører på Langhus!

Høsten 2015 etablerte vi ny avdeling på Langhus i moderne lokaler. Avdelingen er i dag i full drift og 13 ansatte preger arbeidsmiljøet med humor og godt samarbeid! Vi trenger nå en terminalarbeider som kan opprettholde den gode kvaliteten Ramberg er viden kjent for. Kort fortalt: gods fra hele Europa losses, sorteres, merkes og lastes for videre transport i Norge. Din jobb blir å sørge for at denne produksjonen flyter best mulig igjennom terminalen til enhver tid.

Trykk HER for full stillingsutlysning!

Ramberg ønsker lærlinger velkommen

Gjennom samarbeidet med Opplæringskontoret Logistikk og Transport Vestfold-Telemark-Buskerud BA tilbyr Ramberg lærlingplass.

Stillinger vi tilbyr lærlingplass:
Logistikkoperatør